Denna dag närmar sig sitt slut

     
 Denna dag började så jobbigt, vaknade med huvudvärk.. Hade mycket som skulle göras under dagen hade även utveckligsamtal.. Men allt gick väl bra och nu är jag hemma, har myst ner mig i sängen för att vila. Kikat på solsidan och nu sitter jag och kilar på lite julinspirations bilder. Längtar så fruktansvärt mycket till julen!!


lör,23 nov 15:12

 

LÖRDAGS PROMMENAD

 

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen för att få några fina bilder. så fin morgon!!
 

Natthimmlen är mellangrå

 
Har nyss varit ute och fotat, det var så himla fin himmel!!
 

last days

Vaknade härom dagen och såg att det låg lite snö på marken, fick sån energi av det, som jag har längtat!! Det var så himla fint när jag kom till skolan, frost på träden och solen gick upp. Den här veckan har varit lugn och bra, har varit i köket 2dagar och resten i skolan. just nu har jag precis dushat och målat naglara. ska krypa ner i sängen alldeles snart, imorgon har jag sovmorgon och börjar då 10.20, riktigt skönt att kunna sova ut lite på en fredag!        

onsdags mys med Johanna

sov hos johanna inatt, vi var ner och köpte massa frukter och myste hela kvällen. sånna kvällar som behövs ibland.
 

Funderingar över en önskelista

Har ju såklart börjat funderat på en önskelista till jul, det är så himla mycket saker man bara vill ha men har tänkt ut lite saker som jag verkligen är i behov av!! Såklart vill jag ha lite fina inrednings saker som jag även kan spara tills jag flyttar själv, som muggen på bilden har jag fasnat för, önskar mig även vita plastrosor, skulle vilja ha någon doft av victoria secret parfymerna, och är i stort behov av en ny plattång!! Något nytt bäddsett, doftljus och ett års-kort på friskis och svettis skulle vara kul. Pengar är ju något man alltid behöver. Finns säkert 100saker till men har inte funderat klart än, det finns så mycket som inspirerar mig så jag ändrar nog listan sen. Såklart så önskar jag mig några klädesplagg oxå, men de är nästan roligare att kika på efter julen, då mellandagsrean pågår. 
 

Fredags mys med bästis

 

Fuskpäls från HM

Hade fastnat för denna fuskpäls för ett tag sedan och idag fick den äntlien bli min.

frukost 13november

Just nu sitter jag i soffan och äter en god frukost, solen skiner och det ser ut att bli toppen väder resten av dagen oxå!! Lite senare idag ska jag åka in till stan och möta upp Linnea sedan ska vi vara med på öppethuskvällen på Bromangymnasiet. Ha en fin dag allehopa!

Kvällsfika

Just nu sitter jag i soffan och käkar lite kvällsfika och kikar på Montazamis med vänner, efter det ska jag väl gå och lägga mig hade jag tänkt.

6 favoriter från Bonelid

Här är 6 favoriter som jag skulle vilja ha från Bonelid, alla dessa plagg finns både på Mq's hemsida och i butik!
 

12 november

Fyra bilder som jag fotade idag, det var så himla fin himmel nu mot kvällen!!

''MIG ÄGER INGEN'' / FREDAG

 Var och kikade på en film på bio som jag har väntat på ett tag nu ''mig äger ingen'' den var väldigt bra enligt mig, gripande och sorglig film. jag ville då se den eftersom min favorit skådespelare är ''huvudrollen'' persbrandt, det gjorde den extra bra!! När jag kom hem så myste vi framför idol, nu ska jag lägga mig i sängen och starta någon film. 

SÅNT SOM BEHÖVS IBLAND

Har haft en väligt jobbig och stressig dag, var i köket från 8-15 och var helt slut när jag kom hem. Somsagt man får unna sig själv ibland, ikväll hade vi lite mys-onsdag här hemma!
Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp till ännu en skoldag då jag börjar 8 imorgon. Godnatt!

05 nov

Just nu ligger jag och kikar på lite bloggar, inredning osv.. Ska försöka sova så snart som möjligt eftersom imorgon ska jag vara i köket 08-15. Godnatt!
 

INREDNING JAG ÖNSKAR MIG

Pysslat ihop lite fin inredning, tallrikar, ljus och prydnads saker som jag vill ha med mig direkt när jag flyttar själv!! Älskar den ljusrosa färgen på både muggar och bäddset.v

Alla helgons dag

Sugen på någon av dessa snygga festklänningar som finns på Nelly. Älskar när det är paljetter och glitter!!

FREDAGS HÄNG FRAMFÖR IDOL