SVARTA ELLER BRUNA MOHEDA??


SISTA MAJ

Ligger ute i solen, så himla underbart väder vi fått!!


STOCKHOLM

Var till Stockholm idag och fick med mig detta hem, En parfym och en body mist från HOLLISTER som luktar super gott! Två snygga tröjor från Cubus.


KLINGANDE - JUBEL


MONDAY


BRA FREDAG


TJUGOTREDJE MAJ

Lite blandade bilder från min instagram: lindaols


YOLLIBOX

Hittade äntligen YOLLIBOX på Ica Maxi, båda var riktigt god. Fast chokladen var mycket godare än mangon tycker jag! Värt att smaka!!

I just want you...


senaste från instagram

 

Hitta mig på instagram: lindaols

 


200513

Dude, next month is june.


KLINGANDE - PUNGA


SUMMER HAIRTRENDS

Hanna Fribergs bästa hårtips inför sommaren:

 ♥ Använd solhatt, keps eller knyt en sjal runt håret så att ni skyddar ert hår. Att sätta upp håret i en inbakad fläta skyddar också faktiskt håret en del. Om du har färgat eller slingat hår så är det extra viktigt att skydda håret med en hatt ex då det är mer poröst än ett obehandlat hår.

 ♥ Gör en fläta i ditt hår när du ska bada, då slipper du sedan ett supertrassligt hår.

 ♥ Använd solskyddsfaktor i håret. Ja, det finns faktiskt solskyddsfaktor för hår också. Pantene har en protection spray som är as bra.

 ♥ Dra ner på värmestyling under sommaren, då håret redan är ganska känsligt under sommartiden. Och om ni måste styla håret använd Pantenes värmeskydd.

 ♥ Skölj ur håret med vanligt vatten efter att du badat i saltvatten. Saltet torkar ju ut håret och hårbotten och när solen sedan ligger på så blir solens påverkan ännu större.

 ♥ Och till sist, använd hårinpackning för guds skull! Det är jätteviktigt att tillföra fukt till håret och hårbotten under sommaren då håret och hårbotten lätt torkas ut.

 

NIKE FREE RUN

Fick hem mina nike för någon dag sedan, gud vad jag älskar dem!!