ONSDAG 28/8

Onsdag 28/8 Idag har jag varit i skolan från 8-14, varit uppe på Restaurangskolan hela dagen. Just nu har jag myst ner mig i soffan med lite fika, så himla trött efter dessa skoldagar.. Måndagen och tisdagen såg ungefär ut på samma vis, skola, vila och en prommenad på kvällen.

JUST NU

Just nu ligger jag i soffan och kikar på Wallander. Det är söndag och den här helgen har jag mest umgåts med Fredrik, igår var vi iväg och grillade ikväll när jag kom hem blev det en lång promenad. Snart blir det sängen så jag orkar ta mig upp imorgon! Godnatt

Fint från instagram


EN DEL AV SOMMAREN 2013


Welcome autumn

Känns att sommaren är påväg bort nu.. Jag brukar alltid ha höst ångest, det är sista helgen på sommarlovet men för en gång skull så tycker jag att det ska bli roligt att börja skolan, börjar i en ny klass på en ny skola och längtar verkligen tills det blir riktig höst, mysiga kalla kvällar.

Every summer has a story


SÅ GLAD ATT JAG HAR DIG

Har haft mysigaste kvällen på länge med bästa vännen. Efter att inte ha umgås med varandra nånting på hela sommarlovet, så var detta dygnet guld värt. Love you

Mys i stugan


Från sundsvall

Var till birsta igår med Caroline och fick med mig lite nytt hem. Två snygga enkla t-shirts en från Monki och en från Lindex, en tjock kofta/jacka från Åhlens -jag kommer nog använda den som en mysig höst jacka, två dr.denim jeans, plus ett snyggt rosa glittrigt skal från glitter.

Två nätter i en stuga

Har haft två mysiga nätter med Caroline i deras stuga, grillning och bara myys. Älskar dessa fina kvällar!!

FANNY LYCKMAN


Amerikanska bananpannkakor

Något vi alla älskar är pannkakor, men dessa amerikanska bananpannkakor är verkligen något extra. Lätta att göra, goda att äta, vackra att servera.

Amerikanska bananpannkakor

INGREDIENSER:

♥ 2 msk smält smör

♥ 1 st ägg

♥ 2.5 dl mjöl

♥ 2.5 dl mjölk

♥ 2 tsk bakpulver

♥ 1-2 st mogna bananer

♥ 1 msk socker

♥ 1 tsk vaniljsocker

HOW TO DO:

- Vispa ner ägget i det smälta smöret till en jämn smet. Vispa snabbt så att ägget inte stelnar!

- Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och socker i en separat bunke.

- Varva mjölblandning och mjölk ner i äggblandningen.

- Mosa tillsist bananerna och vänd ner i smeten.

- Stek!

Ett tips när du steker pannkakor är att inte göra dem för tjocka samt steka på låg värme. Servera tillsammans med dina favoritbär, glass, sylt eller kanske en klick nutella. Pannkakorna går bra att äta både som mat och som dessert beroende på dina tillbehör.

 

SNYGGT FRÅN LEXINGTON

 

Blev tipsad från Victorias blogg om lite snyggt från LEXINGTON, kikade genast in och hittade såklart massvis med snygg inredning och snygga kläder. Dessa ovanför skulle jag inte direkt tacka nej till.