BRÅVALLA!!

Har lust att lägga mig på golvet och grina och skriiikaaa.. FAAN VAD JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE ÅKTE PÅ BRÅVALLA!!!

BRA HELG!

Hade inte alls några planer inför helgen, kom hem i fredags efter jobbet och åkte iväg på lite partajj senare, var även ut till gnarp och kikade lite, bra kväll med fina vänner! Igår tog jag cykeln med Marie och trampade runt i byn och myste. Idag har jag legat ute i solen nästan hela dagen, har haft en väldigt bra helg!!

KVÄLLSFINT


TISDAG

Jobbade hela förra veckan, sedan var det midsommarfirande under helgen, grillning och mys med fina vänner. Igår startade en ny jobb-vecka.. Jobbar denna vecka och även nästa.. Hoppas det går super fort.. Är skapligt less redan och det enda jag vill ha nu är sommarlov!!

MIDSOMMAR


NYA NIKE


STUDENT FIRANDE


NIANS FEST


MOHEDA

Har äntligen köpt ett par favvisar. Hur snygga skor som helst enligt mig, som ska användas för första gången imorgon. Sen får vi hoppas på bra väder så jag kan använda dessa flitigt under sommaren!!

FIN KVÄLL

Fin kväll med fina vänner nere vid havet!!

SOMMARHOROSKOP FÖR VÄDUREN

Väduren

Juni kastar sig över dig med utflykter, kortare resor och umgänge. Härligt, kära Vädur! Någon som står dig nära ger dig lika mycket energi som solen, och flirtarna är lika många som intensiva. En annan lång ”resa” har kommit till sitt slut – troligen en utbildning eller kanske är du nyss hemkommen från ett långt äventyr? Det blir oavsett vilket en chans att pusta ut och starta om. Nya utmaningar är på ingång! Juli håller i sig i samma tempo, men lugnar ner sig efterhand. Flirtarna avtar dock inte, men kanske är det dags att börja försöka förtydliga vad du känner. I slutet av juli byter du nämligen snabbt fokus, som bara en Vädur kan, och allt kommer att handla kring familj, investeringar, ekonomi och dina hemligaste drömmar. Många goda nyheter är att vänta här… Så kommer augusti, och nu börjar det verkligen lugna ner sig för dig. Dags att krypa ihop på filten med en god vän och en minst lika god bok och bara njuta av sommar, familj, vänner och sol. En relation kan samtidigt visa sig bli allt mer stabil och seriös nu…

Romantiska datum att hålla reda på: 8 juni, 11 juni, 27 juni, 22 juli, 8 augusti, 16 augusti, 21 augusti (kan bli galet!), 27 augusti


3 JUNI


IGÅR KVÄLL


FÖRSTA JUNI

Sitter ute i solen och käkar frukost, så himla skönt att det äntligen är juni!!

BRA KVÄLL IKVÄLL